Ondernemers in Haags vizier

Tijdens het Telegraaf Ondernemersdebat van 31 mei doen de mkb-woordvoerders van vijf grote partijen zo hun best om zieltjes te winnen, dat verschillende ondernemers in de zaal verzuchten: “Het lijkt wel alsof alle politieke partijen opkomen voor het mkb.” Het tegengestelde is waar, roept Ton Elias (VVD). “Kijk naar wat de linkse partijen bijvoorbeeld willen: die dwingen zzp’ers, zelfstandigen zonder personeel, in een werknemerskeurslijf. Ze mogen hun eigen tarieven niet concurrerend stellen en worden verplicht om arbeidsongeschikt-heids- en pensioenvoorzieningen af te sluiten. Maar zzp’ers zijn vrije jongens en meisjes, die moeten dat zelf kunnen bepalen.”

Zie onderstaande bijlage voor het volledige artikel.

4_juni_telegraaf_artikel_over_ondernemersdebat_van_31_mei